Flisebelægning i høj kvalitet af Erling Pedersen & Sønner

Få ordnet flisebelægning over hele Fyn

Flisearbejde kan være meget svært at stå med selv, hvis du ikke er professionel. Det er et stort arbejde, og du ender hurtigt med en ny indkørsel eller en terrasse, du ikke er helt tilfreds med.

Hos Erling Pedersen & Sønner er vi eksperter indenfor alle former for murerarbejde inklusiv belægning. Vi holder til i Langeskov, men vi udfører gerne opgaver hos både private og erhverv i Kerteminde, Odense og resten af Fyn.

Indhent dit tilbud her

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få glæde af vores store erfaring med fliserarbejde

Når du hyrer os til flisebelægning, kan du forvente et flot og skarpt resultat i den højeste kvalitet. Vi fokuserer på at udføre et solidt stykke arbejde, der er holdbart, og som du får glæde af langt ud i fremtiden. Vi har mange års erfaring som murere, og vi holder os altid opdateret på de nyeste moderne teknikker. Du kan derfor stole trygt på vores ekspertise.

Lad os skabe din nye terrasse, indkørsel eller lægge fliser lige der, hvor du har store drømme om at skabe et nyt udtryk.

Få et godt og uforpligtende tilbud på lægning af fliser hos os

Hos Erling Pedersen & Sønner garanterer vi, at tidsplanen og den aftalte pris bliver overholdt. Vi sørger også altid for, at vores priser er gode og konkurrencedygtige, så du både som privat og erhverskunde kan få netop det resultat, du ønsker.

Uanset om du har brug for hjælp til flisebelægning af en stor terrasse, eller du bare skal have lavet en lille gangsti, står vi klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller for lille ti vores professionelle team.

Ring til os i dag, og så kan vi rådgive dig og give et helt uforpligtende tilbud på flisebelægning.

Fandt du ikke hvad du leder efter? Vi laver blandt andet også nyt badeværelse og kloakarbejde.​

Har du lyst til at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Erling Pedersen & Sønner ApS

Birkevej 21

5550 Langeskov

Kontakt os

Telefon: 21 79 42 61

E-mail: mortenbear@hotmail.com

CVR: 31579899

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.