✓ Solidt håndværk 

✓ Gamle håndværkstraditioner

✓ Fokus på grundighed

RING TIL OS NÅR SOM HELST

​Nyt badeværelse i solidt håndværk

​Drømmer du om et nyt badeværelse? I så fald kan vi med garanti være behjælpelige. Hos Erling Pedersen & Sønner ApS hjælper vi både private og erhverv med renovering af badeværelse, og vi har især hjulpet mange kunder på Fyn fra f.eks. Langeskov, Odense og Kerteminde. Vi har over 20 års erfaring indenfor badeværelsesrenovering, og vi kan hjælpe, uanset om du skal have et helt nyt badeværelse eller blot et nyt bad.

Vi henviser desuden til en række af de førende leverandører af fliser, herunder Flisekompagniet, Fliseuniverset og XL-Byg Grønfeldt, så du er garanteret fliser af høj kvalitet til dit nye badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Skal du have lavet nyt badeværelse, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Vi løser alle typer opgaver, når det kommer til badeværelsesrenovering, og du er hos os garanteret et smukt resultat og solidt håndværk. Prisen på et nyt badeværelse afhænger naturligvis af en lang række faktorer som f.eks. type og omfang af den enkelte opgave. Uanset hvad garanterer vi en billig pris, og det gælder uanset, om der er tale om en stor eller lille opgave. 

​Ring eller skriv for et tilbud på et nyt badeværelse

Skal du have lavet nyt badeværelse? Så kontakt os endelig med det samme. Vi garanterer et grundigt og smukt resultat for både privat- og erhvervskunder, da vi altid sætter fokus på godt kvalitetshåndværk.

Hos os er ingen opgave hverken for lille eller for stor, og vi tænker både det kreative udtryk og moderne teknikker ind i ideudviklingen og udførelsen af din specifikke opgave.

Er du interesseret i at høre mere om vores fordelagtige priser, eller har du nogle spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde dig inden for badeværelsesrenovering, skal du være mere end velkommen til at kontakte vores murer allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på 21 79 42 61, eller du kan sende os en e-mail til mortenbear@hotmail.com. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig og til at hjælpe dig med din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Erling Pedersen & Sønner ApS 

CVR: 31579899

Adresse​

Birkevej 21

5550 Langeskov

Kontakt

Tlf.: 21 79 42 61

E-mail: mortenbear@hotmail.com

Vi er medlem af